Pe Steaua şi pe CFR Cluj le aşteaptă infernul în Olanda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Steaua şi pe CFR Cluj le aşteaptă infernul în Olanda!
Pe Steaua şi pe CFR Cluj le aşteaptă infernul în Olanda!

Twente şi PSV, cele mai bune echipe batave, vor primi joi vizita românilor. După ce Timişoara a scos un egal (0-0) pe terenul lui Ajax Amsterdam, a venit rândul steliştilor şi clujenilor să se prezinte la examenul de „olandeză“.

Iată cum s-au comportat adversarele echipelor noastre din Liga Europei la finalul săptămânii trecute:

Zagreb, fără rival în Croaţia

Internaţionalul Mandzukici a înscris unicul gol al lui Dinamo contra celor de la Lokomotiva, distanţându-se la şapte puncte în fruntea clasamentului. La Timişoara, antrenorul Jurcici nu va putea conta pe portarul titular, Butina, în timp ce stoperii Kovaci şi Lovren au mici probleme medicale. În Olanda, Ajax a trecut lejer de Den Haag cu 3-0, iar în Belgia, Anderlecht - Beerschot 1-0.

Twente, 14 meciuri fără înfrângere

Echipa lui Steve McClaren continuă parcursul de regularitate (2-1 cu Venlo, goluri Ruiz şi Douglas). Bilanţul lui Twente în acest sezon, în toate competiţiile, este de invidiat: 9 victorii şi 5 rezultate de egalitate! O altă rivală a roş-albaştrilor, Fenerbahce, s-a specializat în puncte obţinute pe final de meci (2-1 cu Antalyaspor, gol Senturk în minutul 89). În schimb, pas greşit pentru Şerif, care a pierdut la Chişinău, 0-1 cu Zimbru.

„Pana”, cu gândul la campionat

Fără titlu în Grecia din 2004, „verzii” au anunţat că principalul obiectiv în acest sezon este câştigarea campionatului, în dauna participării europene. De altfel, Panathinaikos a jucat aseară derbyul cu AEK Atena. În Austria, Sturm Graz se menţine pe podium, după 1-0 în deplasare cu Kapfenberg.

Bakkal, mijlocaşul golgheter

PSV Eindhoven va primi vizita CFR-ului din postura de lider în Olanda, cu 20 de puncte din 22 posibile. Ultima victorie, 3-1 cu Tilburg, a fost deschisă de golul mijlocaşului de origine marocană Otman Bakkal, aflat la a cincea reuşită stagională. Sparta Praga, cealaltă candidată la calificare din grupa ardelenilor, a ajuns la a şasea remiză (0-0 „acasă” cu Plzen) din nouă etape. În schimb, după ce a pierdut la Cluj, FC Copenhaga e la al doilea succes consecutiv în Danemarca, 2-1 cu Aalborg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite