HANDBAL: Tricolorele s-a reunit în vederea meciurilor din preliminariile CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Tricolorele s-a reunit în vederea meciurilor din preliminariile CE
HANDBAL: Tricolorele s-a reunit în vederea meciurilor din preliminariile CE

 Echipa naţională de handbal feminin a României s-a reunit marţi seară, la Sighişoara fiind prezente 14 jucătoare în vederea susţinerii primelor două meciuri oficiale din grupa întâi preliminară a Campionatului European din 2010.

Lotul va fi completat la finalul săptămânii cu stranierele şi cu jucătoarele de la Baia Mare şi Cluj, care au meciuri restante în Liga Naţională.

Lotul României:  Paula Ungureanu, Florentina Stanciu, Mihaela Smedescu - portari;

Valentina Elisei Ardean, Iulia Puşcaşu, Oana Manea, Ionela Stanca-foto, Ramona Maier, Cristina Vărzaru, Cristina Neagu, Adina Meiroşu, Carmen Amariei, Ada Moldovan, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Narcisa Lecuşanu, Mihaela Tivadar, Florina Bârsan şi Camelia Balint - jucătoare de câmp.

Din lotul de 20 de jucătoare convocate vor rămâne 14 pe foaia oficială pentru meciurile cu Portugalia (14 octombrie, la Sighişoara) şi cu Elveţia (17 octombrie, la Zurich).

Handbalistele tricolore se vor pregăti la Sighişoara în aceste zile, urmând ca sâmbătă (ora 11.00) să susţină un meci de verificare la Mediaş, cu divizionara secundă din localitate.

În preliminariile CE din 2010, România face parte din grupa întâi preliminară, alături de Portugalia, Elveţia şi Ucraina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite