Brădeanu, show pentru Gyor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelia Brădeanu va reveni după doi ani în tricoul primei reprezentative a României
Aurelia Brădeanu va reveni după doi ani în tricoul primei reprezentative a României

Gyor ETO, viitoarea adversară a campioanei României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia germană HC Leipzig, scor 30-19 (13-7), în ultimul meci din grupa I a Ligii Campionilor.

Jucătoarea Aurelia Brădeanu a marcat 10 goluri pentru Gyor ETO şi se pregăteşte să vină în ţară, fiind convocată după aproape doi ani la echipa naţională, pentru dubla cu Ucraina, din preliminariile CE din 2010. La rândul său, pivotul Simona Spiridon a înscris două goluri pentru echipa ungară.

În pofida victoriei de duminică, Gyor ETO încheie grupa I pe locul secund, cu 9 puncte, după liderul Larvik HK (10). Astfel, în semifinalele Ligii Campionilor, Gyor ETO va evolua cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, liderul grupei a II-a (9 puncte), iar Viborg HK (locul doi în grupa a II-a, 8 puncte) se va duela cu Larvik HK.

Programul semifinalelor: Viborg HK-Larvik HK şi Gyor ETO-Oltchim Râmnicu Vâlcea. Meciurile tur se vor juca în 10-11 aprilie, iar cele retur o săptămână mai târziu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite