Beşe şi Stanca vor să se retragă de la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valeria Beşe-Motogna şi Ionela Stanca nu vor participa la Cupa Mondială de săptămâna viitoare, cele două refuzând convocarea deorece intenţionează să se retragă de la echipa naţională.

Dacă în cazul Valeriei Beşe, conducerea federaţiei i-a înţeles gestul, situaţia Ionelei Stanca este mult mai complicată.

"Ionela riscă suspendarea şi de la naţională, şi de la echipa de club. Aşa e regulamentul, pentru că ea la Vâlcea a jucat în campionat. Am convenit cu ea să nu se prezinte acum, la Cupa Mondială (n.r. - 21-26 septembrie), dar să revină în pregătirea pentru Europene. Dacă vrea să se retragă după Europene, să mă anunţe de pe-acum! Nu de azi pe mâine! Eu ştiu că ele câştigă bani de la echipa de club, dar cota le creşte la naţională!", a declarat Cristian Gaţu pentru Prosport.

"Motogna a debutat la 16 ani în naţională, deci evoluează de 15 ani! Şi-a făcut datoria, am înţeles-o şi i-am spus că o susţin. Consiliul de Administraţie al FRH e de acord cu ea şi îi vom face retragerea oficială la Trofeul Carpaţi, de la finele lunii octombrie", a mai declarat preşedintele FRH.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite