Berbecaru: "Negociem cu Aurelia Brădeanu şi Oana Şoit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru a declarat, marţi, că se poartă negocieri cu componentele naţionalei Aurelia Brădeanu şi Oana Şoit, pentru un contract în viitorul sezon.

"Pot spune doar că Oltchim este interesată de transferul jucătoarelor Aurelia Brădeanu şi Oana Şoit, suntem în negocieri, dar încă nu am ajuns la semnarea contractelor. Când voi vedea semnătura lor pe contracte, atunci voi putea spune că sunt jucătoarele Oltchimului. Cât despre Adunarea Generală a secţiei de handbal feminin, programată iniţial la finalul acestei luni, a fost amânată, din cauza reunirii echipei naţionale şi va avea loc, cel mai probabil, la finalul lunii viitoare, când va putea fi prezentă toată lumea", a declarat Petre Berbecaru.

Aurelia Brădeanu urmează să ajungă în ţară cel mai probabil miercuri, ea încheindu-şi contractul cu campioana Ungariei, Gyor ETO, în timp ce Oana Şoit s-a prezentat la reunirea naţionalei de ieri, după un sezon excelent în Spania, câştigând cu SD Itxako titlul iberic şi jucând finala Ligii Campionilor.

În altă ordine de idei, Petre Berbecaru a mai precizat că în maximum o săptămână va fi decis şi lotul pentru viitorul sezon, jucătoarele la care se va renunţa urmând a fi anunţate în timp util, pentru a putea semna angajamente cu alte echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite