Antrenorul campioanei Europei: "Câştigătoarea CE va fi Norvegia, Rusia sau România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakob Vestergaard
Jakob Vestergaard

Antrenorul campioanei Europei la handbal feminin Viborg HK, Jakob Vestergaard a declarat marţi, prima zi a CE din Danemarca şi Norvegia, că medaliile de aur le va câştiga Norvegia, Rusia sau România.

Jakob Vestergaard a cucerit Liga Campionilor în sezonul trecut, cu Viborg HK, la care evoluează şi căpitanul naţionalei României, Cristina Vărzaru, împreună cu interul Carmen Amariei. Vestergaard se află la Campionatul European într-o postură inedită, nu doar cea de antrenor de handbal, ci şi de comentator al meciurilor, pentru postul naţional de radio danez.

"Rusia, dacă le avea pe Postnova şi Suslina în lot era favorită clară, dar cum nu le are, trebuie să luăm în considerare pe vecina noastră, Norvegia. Sunt sigur că performanţele portarilor vor decide cine câştigă sau pierde. Desigur, o cunoaştem cu toţii foarte bine pe Katrine Lunde, a jucat la echipa noastră, este cel mai bun portar de aici. Cred că echipa câştigătoare a Campionatului European va fi una dintre Norvegia, Rusia şi România, iar pentru celelalte locuri lupta e deschisă", a declarat Jakob Vestergaard, citat de site-ul oficial al competiţiei din Danemarca şi Norvegia.

Echipa României a debutat cu dreptul aseară, învingând în grupa A, Spania, cu 30-26, în timp ce campioana mondială Rusia a furnizat surpriza zilei în grupa B, cedând cu 22-24, în faţa reprezentativei Muntenegru. Norvegia joacă la ora transmiterii acestei ştiri, cu Franţa, în grupa D.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite