Antrenorul naţionalei de handbal, Radu Voina, în exclusivitate la Special adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina
Radu Voina

La doar câteva ore după victoria elevelor sale, antrenorul naţionalei feminine de handbal, Radu Voina, a apărut pentru prima dată la o emisiune TV, în studioul adevarul.ro.

Tehnicianul a descris eforturile făcute de fetele sale, chiar şi în condiţiile în care performanţele lor nu sunt semnalate mereu pe primele pagini ale publicaţiilor, spre deosebire de alte sporturi. Despre începuturile alături de echipa naţională, Radu Voina spune că nu a clamat obiective glorioase, deşi voci din Federaţie l-au criticat pentru această atitudine. El a preferat să lucreze şi să se concentreze pe rezultate. 

Despre presupusul său refuz de a primi decorații din partea președintelui României, antrenorul a declarat următoarele: “Am aflat cu stupoare de dimineață că aș fi dat o declarație în sensul că dacă dl președinte ar decora fetele, ne-am opune. Aș vrea să contest această mojicie. Dacă politica se amestecă în sport, e treaba lor. Dacă dl președinte vrea să decoreze fetele e un lucru extraordinar, onorant și am fi primii care am răspunde afirmativ. Ori a ni se arunca nouă lucruri care nu sunt adevărate… politica să-și vadă de treabă, noi ne vedem de treabă pe terenul de sport. Cum aș putea eu, sau aceste minunate fete sau handbalul feminin să fim amestecați în această mojicie?”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite