Antrenorul lui Larvik HK, Karl Erik Bohn: "Suntem favoriţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larvik HK (foto: EPA)
Larvik HK (foto: EPA)

Antrenorul echipei norvegiene de handbal feminin Larvik HK, Karl Erik Bohn, a declarat că formaţia sa este favorită în duelul de sâmbătă (ora 18.15), cu Oltchim, din cadrul grupei C a Ligii Campionilor.

"Oltchim este o echipă imprevizibilă, are jucătoare fantastice pe fiecare post în ofensivă, dar apărarea este fluctuantă. Au jucat foarte, foarte slab cu Randers şi foarte bine cu Toulon, dar au o experienţă uriaşă. Principala lor forţă stă în combinaţiile care o aduc pe Neagu la finalizare şi jocul excelent cu pivotul Stanca. Ardean, pe extrema stângă, poate şi ea să înscrie multe goluri, prin acţiuni personale. Oltchim are şi portari foarte buni. Este ciudat cum au pierdut la Randers, noi zdrobind echipa daneză. Pentru mine, Oltchim este o adversară mai puternică decât Randers", a spus tehnicianul de la Larvik.

La rândul său, antrenorul Oltchimului, ungurul Kovacs Peter, a declarat că echipa sa şi-a recăpătat forma de joc, după un început de sezon mai slab: "Larvik a fost cea mai activă echipă la transferuri în vară, iar asta nu înseamnă decât că e mai greu de învins decât anul trecut. Meciuri ca şi cel dintre noi şi Larvik nu pot decât să te facă să sapi mai adânc în tine şi să dai tot ce ai mai bun pe teren. Pentru asta ne-am pregătit, simţim că suntem în formă şi mergem în Norvegia să câştigăm".

După două etape jucate în grupa C, Larvik HK este lider, cu 4 puncte, urmată de Oltchim şi Randers HK, cu câte 2, şi Toulon Handball (0 puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite