Anja a rezistat cinci meciuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbal Şefii Oltchimului şi-au pierdut răbdarea şi au demis-o pe Anja Andersen după eşecul cu Itxako. Şansele de a ajunge în semifinalele Ligii sunt limitate. Nedublate de rezultate imediate, metodele avangardiste ale antrenoarei daneze n-au mai fost privite cu ochi buni în Zăvoi şi Oltchim este în căutarea unui salvator.

Handbalul cu zâmbetul pe buze a fost o reţetă care s-a dovedit ineficientă la Oltchim. După nici două luni de la sosirea cu mare tam-tam la Râmnicu Vâlcea, daneza Anja Andersen a fost trimisă pachet acasă, conducerea clubului fiind nesatisfăcută de performanţele din teren ale echipei.

Înfrângerea cu Itxako de duminică, 22-25, şi reacţia fanilor de la finalul partidei, care au huiduit-o pe Anja, au prevestit decizia luată ieri. Acum se caută un înlocuitor, însă nu este atât de simplu. Prima opţiune, Radu Voina, selecţionerul naţionalei feminine, a declarat că nu este interesat să preia echipa. „Nu iau în calcul o revenire la Vâlcea. Acum, dintr-odată, sunt rugat, sunt bun şi frumos! Nu cred că este momentul de aşa ceva, am refuzat oferta", a spus Voina.

Şefii Oltchimului trebuie să ia repede o decizie, meciul de duminică cu Buducnost, din deplasare, fiind crucial, orice înfrângere în acest moment fiind sinonimă cu ratarea semifinalelor Ligii. Alte variante sunt Mariana Târcă sau Dumitru Muşi.

Danezii acuză clubul

Lasse Zall, reprezentantul Anjei Andersen, a acuzat clubul din Vâlcea că nu s-a ţinut de cuvânt. „Rezultatele nu aveau cum să vină atât de rapid, iar cei de la clubul din România n-au mai avut răbdare pentru modul de antrenament şi stilul de joc care urmau modelul scandinav", a declarat Zall în presa daneză. „Anja a acceptat acest proiect ca fiind unul pe termen lung şi a spus de la bun început că are nevoie de 18 luni pentru a culege roadele.

Cei de la club i-au promis şi luna de pe cer pentru a veni, dar la primele probleme ­şi-au schimbat radical poziţia. Sunt acolo câţiva oameni în costume negre care nu s-au ţinut de cuvânt", a mai spus directorul companiei de consultanţă în handbal Pathfinder, cu care Andersen are contract de la începutul anului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite