Anja Andersen, lăudată de galactice după succesul cu Buducnost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daneza Anja Andersen, noua antrenoare a campioanei României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi-a cucerit din primele zile noile eleve, acestea ridicând-o în slăvi după prima victorie din Liga Campionilor.

"Anja a insistat ca meciul acesta saă facem o apărare foarte bună. Pe faza de atac au fost momente când trebuia să liniştim meciul. Avem un început cu un antrenor pe care îl doream de mult, cu o mentalitate foarte puternică. Anja a reuşit să ne facă o echipa adevarată. Am învăţat în 3 zile ceea ce nu am învăţat în toată cariera mea", a declarat Steluţa Luca, fostă jucătoare în Danemarca.

"Meciul a fost foarte greu. Am simţit că nu se mai termină. Ne-am dorit această victorie pentru public şi pentru Anja, care este o antrenoare super. Este un pedagog foarte bun. Ne încurajează mereu şi spune că greşeala face parte din joc. Este important să credem în puterea noastra. Am fost mai unite şi până la urmatorul meci vom rezolva toate problemele pe care le mai avem în atac şi în aparare. Această victorie este importantă, dar vrem să creştem de la meci la meci" - Valentina Elisei.

"Pentru mine, cel mai important lucru este că am învins, fiecare şi-a adus aportul cât a putut. Anja a reuşit să ne facă o echipa unită. A pus accent pe unitatea de grup, că trebuie să ne susţinem una pe alta. Sunt foarte fericită ca Anja Andersen a acceptat să vină în România. A reuşit în 3 zile foarte multe. Sper să creştem de la meci la meci, să nu avem emoţii pe final. Anja ne învaţă să lucrăm pe toate posturile şi că se poate câştiga un meci cu sufletul" - Cristina Neagu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite