Anja Andersen: "Vâlcea nu a respectat înţelegerea pe care am făcut-o"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoarea daneză Anja Andersen, demisă luni de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, a declarat pentru presa din ţara sa că nu regretă experienţa din România, dar susţine că vicecampioana europeană nu a respectat înţelegerea iniţială.

Oltchim Râmnicu Vâlcea, la timonă cu Andersen din 4 februarie, a avut un parcurs dezamăgitor în grupa principală a Ligii Campionilor, cu un parcurs de 2 victorii şi 2 înfrângeri, cu şanse mici de a prinde semifinalele competiţiei, ca anul trecut. Picătura care a umplut paharul la Vâlcea a fost jocul de duminică, pierdut în faţa formaţiei spaniole Itxako Navarra (22-25)

''Cunosc, bineînţeles mentalitatea est-europeană, dar această experienţă nu mă va împiedica la un alt moment să preiau o altă echipă est-europeană. Nu sunt dezamăgită, dar trebuie să spun că Vâlcea nu a respectat înţelegerea pe care am făcut-o, acum o lună când am preluat noul meu loc de muncă'', a declarat Andersen pentru nordjyske.dk.

Fosta jucătoare reproşează conducerii Oltchimului că înţelegerea iniţială precedea construirea unei echipe de succes şi nu cucerirea Ligii Campionilor în acest an.  Daneza a evocat şi despărţirea emoţionantă faţă de jucătoare, care i-au mărturisit că au învăţat foarte multe lucruri noi despre handbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite