Anja Andersen: "Suntem în creștere de formă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoarea echipei Oltchim Râmnicul Vâlcea, Anja Andersen, a declarat că formaţia sa este în creştere de formă şi a obţinut un succes important, duminică, în meciul cu Krim Ljubljana, scor 31-27, din Liga Campionilor.

"Suntem în creștere de formă, am crescut mult și la capitolul viteză, programul fizic făcut în ultima perioadă își spune cuvântul. Timpul petrecut împreună contează cel mai mult din punct de vedere al moralului. Mai sunt multe lucruri de pus la punct și, mă repet, primele schimbări majore vor veni după trei luni. Azi am obținut un succes important. Nu mă gândesc la meciul de la Ljubljana ci la cel viitor, cu Itxako", a spus Andersen.

Anja Andersen a precizat că primele luni de contract cu Oltchim sunt foarte importante: "Nu am venit la Oltchim doar pentru patru luni, dar această perioadă este importantă. Sper ca în acest timp oamenii să prindă încredere în mine. Nu simt presiunea despre care s-a tot vorbit. Toți oamenii sunt minunați, iar fetele fac progrese fantastice".

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia slovenă Krim Ljubljana, scor 31-27 (14-14), acesta fiind al doilea succes al echipei vâlcene în grupa I, cu Anja Andersen pe banca tehnică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite