Alexandru Buligan: "Mi-ar fi plăcut să antrenez pe San Antonio"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul portar și antrenor secund al echipei Reyno de Navarra San Antonio va părăsi joi Pamplona cu direcția Constanța, pentru a-i antrena pe campionii de la HCM. El pleacă dezamăgit de tratamentul noii conduceri a clubului.

Alexandru Buligan, fostul portar și antrenor secund al echipei de handbal masculin Reyno de Navarra San Antonio, a părăsit gruparea din Pamplona dezamăgit că noua conducere a clubului nu i-a făcut o ofertă pentru a prelua această formație, anunță "ABC".

De aceea, Buligan a acceptat zilele trecute oferta venită din partea clubului HCM Constanța pentru funcția de antrenor al campioanei en-titre. "Sunt de 15 ani la acest club, fie ca jucător, fie ca membru al staff-ului tehnic și recunosc faptul că mi-ar fi plăcut să continui ca antrenor la San Antonio, din a cărui istorie am făcut parte", a declarat românul.

Acum în vârstă de 50 de ani, Buligan a ajuns la San Antonio la o vârstă la care mulți își pun ghetele în cui (35 de ani). Aici a jucat timp de opt sezoane, după care s-a retras din activitate și a ocupat mai multe funcții în cadrul clubului, printre care delegat, antrenor cu portarii sau responsabil cu relațiile publice.

"Pot spune că pentru mine Navarra este cea de-a doua țară. Am început de jos și am urcat treaptă cu treaptă, iar în momentul în care mulți jucători se retrăgeau eu începeam să câștig titluri. Rămân cu o amintire plăcută și de aceea plecare mea reprezintă un <<la revedere!>>, în sensul că dau pagina, însă nu exclud posibilitatea de a reveni într-o zi aici", a spus Buligan, care a obținut cu clubul din Pamplona nenumărate trofee, printre care un titlu de campion european și unul de campion național.

El revine în România după 20 de ani petrecuți în Spania. Vezi pe adevarul.es ce a declarat despre venirea sa la Constanța.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite