Aihan Omer a fost demis de la UCM Reşiţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul care a adus trei Cupe Challenge pe malul Bârzavei a fost demis în urmă cu câteva momente de Adunarea Generală a UCM Sport. Celui mai reputat technician al momentului i se reproşează faptul că a ratat pentru al doilea an consecutiv titlul în Liga Naţională.

Lovitură de teatru la Reşiţa! Antrenorul vicecampioanei României la handbal masculin, Aihan Omer, a fost demis. Sancţiunile dictate de conducerea clubului reşiţean nu se opresc însă aici. Adunarea Generală a UCM Sport a mai decis să nu acorde primele de joc aferente meciurilor disputate pe parcursul sezonului competiţional 2009-2010. Conducerea tehnică a echipei va fi asigurată, până la sfârşitul campionatului de secundul Grigore Czari.

UCMR îşi păstrează obiectivul secundar, câştigarea Cupei României, iar pentru sezonul 2010-2011 ţelurile clubului reşiţean rămân câştigarea campionatului şi a Cupei României, precum şi un parcurs cât mai lung în cupele europene. Aihan Omer a comentat în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Reşiţa plecarea sa din Banat. „Eu am fost cel care a sugerat că e mai bine să ne despărţim. Sunt bărbat. Am ratat titlul de campioni şi pe undeva era normal să plec. Doresc succes echipei în continuare şi sper să câştige măcar Cupa României. Fanii merită un trofeu“, a declarat Aihan Omer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite