Aihan Omer: „ O victorie de moral” - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După dramaticul meci pierdut contra Ungariei, tricolorii au învins astăzi Argentina, 30-26, şi păstrează şanse de calificare în fazele superioare ale competiţiei

"Tricolorii" au intrat montaţi în jocul cu Argentina astfel că "pumele" au nevoite să alerge în permanenţă pentru a reduce diferenţa de pe tabelă.

Cu toate acestea, la pauză, băieţii lui Omer au intrat cu un avantaj de numai două goluri, 15-13. Cu Pârâianu şi Irimescu în mare formă pe semicerc, elevii lui Aihan Omer nu le-au mai lăsat însă nici o şansă adversarilor în mitanul secund. Rezultat final, 30-26 .

“Este o victorie mare pentru echipa României, un succes de moral înaintea meciului decisiv cu Slovacia. Nu va fi uşor să ne calificăm, dar trebuie să ne valorificăm această şansă”, a declarat Aihan Omer.











Dupa victoria contra Argentinei, scor 30-26, antrenorul echipei nationale a Romaniei spune ca tricolorii nu trebuie sa rateze calificarea in faza urmatoare a competitiei.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/cm handbal/antrenor_2.flv iurl=/editor_files/Image/antrenor_20.jpg width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=false align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite