Adversari dificili pentru Jolidon Cluj în preliminariile Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Ani Senocico
Mihaela Ani Senocico

Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj va evolua în grupa 3, contând pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, cu echipele Byasen Trondheim (Norvegia), HC Metalurg Skopje (Macedonia) şi câştigatoarea turneului din turul I, conform tragerii la sorţi, care a avut loc marţi, la Viena.

Echipele din turul I sunt CDES Gil Eanes/Lagos D. (Portugalia), LK Zug Handball (Elveţia), T+A/VOC Amsterdam (Olanda) şi IK Savehof (Suedia).

Conform regulamentului, doar câştigătoarea fiecăreia din cele patru grupe din turul II va accede în grupele preliminare ale competiţiei (cele mai bune 16 echipe de pe continent), fază în care campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea este cap de serie.

Formaţia vâlceană îşi va afla adversarele tot marţi, la tragerea la sorţi de la Viena.

Vicecampioana U Jolidon Cluj va juca pentru calificarea între cele mai bune 16 echipe continentale, între 17 şi 19 septembrie, meciurile fiind programate sub forma unui turneu.

La tragerea la sorţi de marţi, U Jolidon Cluj a fost de asemenea cap de serie, făcând parte din prima urnă valorică.

"E o grupă accesibilă, sperăm ca vom reuşi să ne calificăm mai departe. Principala adversara e Byasen din Norvegia, dar ne bucurăm că nu am ajuns în grupa 4, care e infernală, mult mai grea ca a noastră. Vom forţa calificarea între cele mai bune 16 echipe din Europa, dar şi să găzduim turneul la Cluj. Urmează să discutam şi cu adversarele", a declarat pentru MEDIAFAX, Cosmin Sălăjan, director sportiv la U Jolidon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite