Incredibil! O halterofilă a născut în timpul antrenamentului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! O halterofilă din lotul olimpic al statului Chile, Elisabet Poblete, a născut un băieţel în timpul antrenamentului! Culmea este că, deşi era însărcinată în şase luni, sportiva spune că habar n-avea că era gravidă!

În vârstă de 22 de ani, Poblete - ocupantă a locului 12 la Jocurile Olimpice de la Beijing -, care locuieşte şi se antrenează în Brazilia, spune că, într-adevăr, s-a simţit ceva mai rău în ultima perioadă, dar că nu a avut nici cea mai vagă idee că este însărcinată. Deşi născut prematur cu trei luni, băieţelul născut în sala de antrenament are şanse mari de supravieţuire. El are o greutate de 1,15 kg şi o înălţime de 34 de cm.

Antrenorul principal al sălii în care s-a petrecut incidentul, Horacio Reis, a spus că naşterea la care a asistat a fost un adevărat şoc pentru toată lumea. „În urmă cu doar o săptămână am oficiat ca arbitru la o competiţie organizată în Chile şi această fată a concurat acolo. Mai mult, a câştigat concursul!", a declarat Reis pentru AFP. Acesta a mai spus că, sportiva nu părea, în nici un caz, o femeie gravidă, ci o halerofilă solidă, bine făcută.


Mama şi copilul au fost duşi de urgenţă la un spital din Sao Paulo, însă internat nu a rămas decât băieţelul deoarece sportiva nu avea asigurare şi nici bani pentru a-şi plăti tratamentul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite