Fosta gimnastă Sabina Cojocar are propria linie de accesorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retrasă din gimnastică în urmă cu şase ani, Sabina Cojocar şi-a terminat studiile, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Facultatea de Managementul Afacerilor, a fost implicată implicată în proiectul Romanian Golden Team, iar pe lângă aceasta a luat ore de canto şi am scos single-ul "I don`t wanna lose you" care este disponibil pe iTunes.

„Nu am continuat cu proiectele muzicale din cauza problemelor financiare de care am dat. Plănuiesc ca la un moment dat să scot un album", spune Sabina, care nu a putut uita sportul care a cosnsacrat-o şi s-a întors pentru câteva luni în sala de gimnastică. De data aceasta ca antrenoare. "Am antrenat în Norvegia pentru puţină vreme, a fost o experienţă din care am învăţat multe despre mine ca şi antrenor de gimnastică. Mi-am dat seama ce îmi doresc ca şi privind din această parte şi cu ce nivel de performanţă îmi doresc să lucrez", a mai spus campioana mondială cu echipa în 2001.


În vârstă de 24 de ani, sibianca s-a apucat de ceva vreme şi de afaceri, făcându-şi propria linie de accesorii. "Îmi plac culorile şi îmi place să combin şi să creez tot felul de modele noi. Sunt făcute de mâinile mele. Unele modele au fost create în procesul de învăţtare şi inspirate din cărţi şi reviste, altele sunt modele personale. Este doar o activitate de care mă ocup în timpul liber şi a aduce aceasta activitate la nivelul de business ar distruge toată plăcerea care o am atunci cand creez. Însă, am început sa le promovez deoarece m-am gândit că la un moment dat va trebui să aleg între sute de bijuterii pe care să le port şi nu am ce face cu atâtea... şi asta pentru că îmi place să creez frecvent. De curând mi-am facut un cont pe un site care promovează lucrul manual unde am listate cateva proiecte şi sunt disponibile spre vânzare", adaugă fosta gymnastă, care mai trage câte un ochi şi în sala de la Izvorani.

"Sper ca gimnastica românească îşi va reveni la nivelul cu care am fost obişnuiţi atâţia ani de zile cand Bellu-Bitang încă antrenau echipa României. Sper că pauza care au făcut-o să fi fost o experienţă bună pentru ei", a încheiat campioana noastră.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite