Ana Porgras: "Primesc mesaje de încurajare de la Nadia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioană mondială la bârnă, Ana Porgras se consideră principala favorită în concursul la acest aparat din cadrul Campionatului European de gimnastică programat săptămâna viitoare, la Berlin (4-10 aprilie).

Cu toate acestea, tânăra gimnastă a declarat că titlul mondial nu îi va conferi niciun avantaj la Berlin. "Având în vedere că sunt campioană mondială la bârnă, cred că sunt considerată principala favorită şi sper să arăt acest lucru. Nu cred însă că va conta medalia mea de la Mondiale. Această competiţie a trecut, iar arbitrele nu îmi vor da 5 sau 10 sutimi în plus pentru că sunt campioană mondială. Probabil că vor aştepta mai mult de la mine şi se vor uita cu mai multă atenţie", a declarat Porgras.

Gimnasta a mai spus că Nadia Comăneci îi trimite mesaje de încurajare, acest lucru fiind foarte important pentru sportivă. "Înainte şi după concursuri, Nadia Comăneci îmi mai trimite mesaje de încurajare. Nu cred că îmi poartă noroc mesajele ei, dar pentru mine sunt foarte importante. Este un gest foarte frumos", a adăugat Ana Porgras.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite