Peste 350.000 de euro pentru EuroCup Women

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 350.000 de euro pentru EuroCup Women
Peste 350.000 de euro pentru EuroCup Women

Gabriel Boriga doreşte să clădească la Târgovişte o adevărată echipă de vis Preşedintele echipei MCM, Gabriel Boriga, este pus pe fapte mari. El vrea să aducă în această

Gabriel Boriga doreşte să clădească la Târgovişte o adevărată echipă de vis

Preşedintele echipei MCM, Gabriel Boriga, este pus pe fapte mari. El vrea să aducă în această localitate cele mai experimentate jucătoare din ţară.

ADEVĂRUL: Ce înseamnă, ca investiţie, o echipă care să ajungă în topul EuroCup Women?

GABRIEL BORIGA: Cred că cel mai important argument pentru ca un club să ajungă în primele opt din EuroCup Women nu este neapărat bugetul, ci modul în care îţi alegi jucătoarele şi staff-ul tehnic şi administrativ. Şi, mai ales, cum gestionezi, timp de un sezon această echipă.

Şi pentru că am adus vorba de bani. Care ar fi suma necesară?

Eu cred că, pentru a atinge această performanţă, este nevoie de cel puţin 350.000 de euro. Pe mine mă interesează să joc de la egal la egal cu formaţii puternice şi nu să mă calific prin noroc. O asemenea echipă nu are voie să piardă mai mult de două meciuri în faza grupelor.

Monica Brosovszky-Boriga va evolua pentru Municipal MCM?

Este foarte greu să o conving pe Moni. Chiar dacă este soţia mea este destul de "dificil" de negociat cu ea. Normal că vreau ca soţia mea să fie cât mai aproape de mine şi de familie.

Vor veni la Târgovişte jucătoare de la Sfântu Gheorghe? Multe baschetbaliste de acolo au evoluat acum doi ani pentru MCM.

Încă nu am terminat campania de transferări, aşa că nu vă pot da foarte multe detalii. Bineînţeles că mă voi orienta către jucătoarele cărora le cunosc atât valoarea, cât şi caracterul.

Cum vedeţi disputa în noul sezon?

Va fi, poate, cea mai disputată şi atractivă din ultimele două decenii. Aradul este campioana naţională şi va încerca să repete performanţa, Sfântu Gheorghe a arătat că poate constitui o forţă şi are, de departe, cea mai frumoasă galerie din ţară. Nu trebuie să le neglijez nici pe Alexandria, "U" Cluj sau pe Sportul Studenţesc.Oricine poate ajunge în finală.

"Obiectivul echipei este campionatul, Cupa României şi o calificare în primele opt formaţii din Europa
Gabriel Boriga,
preşedinte municipal
MCM Târgovişte

Posibile achiziţii

Monica Boriga (LMK Sfântu Gheorghe)
Larisa Toma (LMK Sfântu Gheorghe)
Olga Cazac (LMK Sfântu Gheorghe)
Volha Tamîrceanu (LMK Sfântu Gheorghe)
Alexandra Cutaş (Tenerife Aguere, Spania)
Andra Mandache (Cavezzo, Italia)

Antrenor Cătălin Tănase (BC Târgovişte, masculin)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite