BOX: De la Hoya, dependent de droguri şi alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul campion mondial la box profesionist Oscar De La Hoya a recunoscut într-un interviu televizat de reţeau Univision că s-a gândit deseori la sinucidere şi că a fost dependent de droguri şi alcool iar în prezent urmează tratamente de dezintoxicare.

„Momentul critic a fost chiar recent. În ultimii ani m-am gândit de multe ori la sinucidere, nu credeam că mai merită să trăiesc. Dar nu am avut curajul să-mi iau viaţa, deşi m-am gândit deseori să o fac", a povestit cel care a deţinut şase centuri mondiale la şase categorii diferite.

De La Hoya spune că nu a mai pus gura pe alcool în ultimele trei luni şi că s-a alăturat Asociaţiei Alcoolicilor Anonimi. De asemenea a recunoscut că i-a fost infidel soţiei sale, cei doi fiind despărţiţi în prezent. „Nu vorbim aici despre un caz Tiger Woods, dar am călcat strâmb", a mai spus fostul boxer.

„Am căzut în patima drogurilor, cocaina fiind principala alegere. Iar apoi venea alcoolul. Mă duceau într-un loc unde mă simţeam sigur, mă duceau într-un loc unde simţeam că nimeni nu mă poate atinge şi mă duceau într-un loc unde puteam fi mai aproape de mama mea", a mai povestit cel poreclit Golden Boy.

Mama sa, Cecilia, a murit în 1990, din cauza cancerului la sân, iar boxerul s-a ţinut de promisiunea pe care i-a făcut-o şi a câştigat medalia olimpică de aur la Barcelona în 1992.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite