Va conduce Lipă CS Dinamo?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Cristian David va propune, potrivit unor surse din cadrul MIRA, schimbarea din funcţie a preşedintelui Clubului Sportiv Dinamo, Marcel Popescu. Această măsură ar veni după ce

Ministrul Cristian David va propune, potrivit unor surse din cadrul MIRA, schimbarea din funcţie a preşedintelui Clubului Sportiv Dinamo, Marcel Popescu.

Această măsură ar veni după ce Corpul de Control a descoperit un prejudiciu de peste 1,3 milioane de lei, provenit din neîncasarea, în perioada martie-decembrie 2006, de către CS Dinamo, a contravalorii utilităţilor consumate de către CS

Fotbal Club Dinamo Bucureşti, stabilite în baza unui contract de asociere încheiat între cele două părţi, în anul 2002. Aceleaşi surse spun că la conducerea clubului va veni fosta campioană mondială la canotaj, chestorul Elisabeta Lipă.

Elisabeta LipĂ: „nu am aflat nimic“

Şeful Oficiului purtătorului de cuvânt al ministrului, Marius Tache, ne-a declarat însă, că “Raportul Corpului de Control a fost finalizat  în urmă cu câteva zile, dar ministrul nu a luat încă nicio decizie în acest sens”.

Elisabeta Lipă ne-a declarat că nu ştie nimic despre ceea ce se vehiculează, mai mult campioana consideră aceste informaţii nişte “zvonuri care au devenit supărătoare”. Schimbarea din funcţie a lui Marcel Popescu a mai fost adusă în prim-plan şi în urmă cu un an, alternativa fiind tot marea campioană Elisabeta Lipă.

Elisabeta Lipă l-ar putea înlocui pe Marcel Popescu  la conducerea CS Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite