Un virus l-a omorât pe masorul echipei Sky!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afectat de un virus, Txema Gonzalez a decedat. În urma decesului masorului ei, echipa ciclistă Sky a decis să se retragă din Turul Spaniei. Organizatorii au hotărât ţinerea unui minut de reculegere înaintea startului în etapa de astăzi (a 8-a).

Ghinioanele s-au ţinut scai de echipa Sky. După abandonul rutierilor John Lee Augustyn, Ben Swift et Juan Antonio Flecha, afectaţi de un virus, masorul Txema Gonzalez a decedat aseară! În această dimineaţă, conducătorii team-ului au anunţat retragerea din La Vuelta. "Era singura decizie pe care o puteam lua în acest context. Din respect pentru Txema", a declarat Dave Brailsford, managerul lui Sky.

Abandonul cicliştilor acestui team nu are legătură cu moartea masorului. În ambele cazuri, a fost vorba despre un virus, însă de o cu totul altă natură. "Txema Gonzalez a contractat o infecţie bacteriană. Ea nu are legătură cu cea virală de care au suferit cicliştii. În cazul lui Txema, infecţia a ajuns în sânge. Toxinele au invadat organele sale. El a intrat în şoc septic şi, din nefericire, a murit", a precizat şeful de la Sky. 

Dave Brailsford a anunţat că toţi componenţii echipei vor participa săptămâna ce vine la înmormântarea lui Txema Gonzalez. De asemenea, toate echipele participante în Turul Spaniei vor ceda câştigurile obţinute în etapa de astăzi familiei celui dispărut dintre noi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite