Lance Armstrong a abandonat din cauza unei gastro-enterite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lance Armstrong
Lance Armstrong

La startul etapei cu numărul 2 din Circuitul Sarthe, dat astăzi, la Varades, americanul Lance Armstrong nu s-a prezentat. Multiplul câştigător al Turului Franţei suferă de o gastro-enterită, alegându-se cu respectivul virus duminica trecută, în Turul Flandrei.

Americanul s-a plâns ieri, la sosirea în prima etapă, de dureri abdominale, iar apoi a fost supus unui consult medical. El a renunţat să mai participe la contratimpul individual de astăzi, desfăşurat pe străzile din Angers.

Pe pagina Twitter pe care o deţine Amstrong a precizat că a avut o noapte cumplită: "Bine, încă sunt în viaţă... Virusul a făcut să simt cele mai cumplite dureri din viaţa mea. Am avut o noapte extrem de dificilă". Yankeul nu este la prima păţanie de acest fel, din aceleaşi motive el abandonând şi în cursa Milano - San Remo.

Armstrong nu a fost singurul component al echipei RadioSchack care s-a confruntat cu această problemă. Într-o situaţie asemănătoare s-au aflat Jose Luis Rubiera şi Sam Bewley. De altfel, team-ul său a fost nevoit să iasă din cursă din cauza problemelor de sănătate ale rutierilor săi. Iar directorul Johann Bruynel a stat ascuns toată dimineaţa...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite