Canotaj: Bronz pentru România la patru vâsle

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul feminin de patru vâsle, format din sportivele Cristina Ilie, Ioana Crăciun, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a obţinut duminică medalia de argint, la Campionatele Europene de canotaj, de la Plovdiv (Bulgaria).

Echipajul românesc a încheiat cursa de 2000 de metri cu timpul de 6:41.61 minute, cucerind medalia de bronz. Proba a fost câştigată de Ucraina (aur, 6:32.75 minute), urmată de Polonia (argint, 6:35.30 minute).

În prima finală a zilei, cu echipaj românesc la start, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu au câştigat medalia de aur, la dublu rame fără cârmaci, cu timpul de 7:29.22 minute. În următoarea finală, echipajul similar masculin, format din sportivii Cristi-Ilie Pîrghie şi Alexandru Palamariu, s-a clasat pe locul 6 (6:47.90 minute).

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Plovdiv este de câştigare a 1-2 medalii şi o clasare pe locurile 4-6, acesta fiind deja îndeplinit.

Două echipaje feminine, dublu rame fără cârmaci şi cel de 8 plus 1, sunt calificate la Jocurile Olimpice, după participarea recentă la Campionatele Mondiale, de la Bled.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite