Meciul lui Lucian Bute a fost amânat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul pe care pugilistul român Lucian Bute urma să îl dispute în România pe 25 iulie s-a amânat până în toamnă. Cu toate acestea Rudel Obregia, preşedintele federaţiei de box, este optimist şi spune că publicul din ţară are şanse mari să îl vedea în ţară pe marele campion.

"Mai aştept sa treaca perioada asta de criza si apoi ma voi întâlni cu autoritaţile. Probabil în scurt timp voi avea o discutie pentru a stabili detaliile. Sperăm sa avem parte de ajutorul autoritaţilor, e esenţial pentru ca meciul sa fie aici", a declarat Obrejia pentru cotidianul Puterea.

După finala din aprilie, când sportivul român a câştigat finala împotriva lui Miranda prin KO, Obregia îşi disputarea unui meci în România, dar negocierile s-au sistat din cauza crizei economice.

Lucian Bute a devenit campion mondial în 2007 iar în prezent ocupă locul 1 în clasamentul Boxrec. Adversarul pugilistului nu este cunoscut înca, dar ultimile zvonuri apărute în presa din Canada spun că americanul Jesse Brinkley va fi cel care îl va înfrunta pe românul neînvins în ultimile 26 de meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite