Bute-Brinkley, la TV în toată lumea, în România nu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul în care Lucian Bute îşi va apăra centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie în faţa americanului Jesse Brinkley, va fi transmis în Statele Unite de reţeaua ESPN, potrivit unei înţelegeri încheiate cu Interbox. Compania care îl reprezintă pe boxerul român a vândut deja meciul în peste 15 ţări, de pe cinci continente, însă deocamdată nu şi în România

Partida de la 15 octombrie va fi transmisă în direct de către ESPN3, urmând ca o înregistrare să fie transmisă, la 17 octombrie, şi pe principalul canal de sport al reţelei, ESPN. Televiziunea americană a achiziţionat, la pachet, şi meciul dintre Adrian Diaconu şi Omar Sheika, care se va disputa în aceeaşi gală.

„Negiocierile s-au încheiat cu succes şi totul va fi parafat în câteva zile", a declarat Jean Bernard, preşedintele Interbox. „Ţelul nostru este să-i oferim lui Lucian o acoperire TV cât mai largă şi cred că această înţelegere cu ESPN este exact ceea ce aveam nevoie. Un alt beneficiu este că lumea va putea vedea live şi meciul lui Adrian Diaconu", a mai spus Bernard.

„Avem un parteneriat puternic cu Interbox iar Montreal este unul dintre oraşele cele mai renumite pentru box. Am urmărit prin transmisiunile noastre carierele lui Lucian şi Jesse, astfel că fanii boxului vor fi familiarizaţi cu cei doi combatanţi", au declarat cei de la ESPN.

Partiva va putea fi urmărită live de peste 50 de milioane abonaţi în timp ce reluarea de pe canalul principal ar putea ajunge la aproape 100 de milioane de abonaţi.

Până la sfârşitul săptămânii trecute, Interbox vânduse meciul Bute-Brinkley în Canada, (PPV), SUA (ESPN3 şi ESPN în reluare), Marea Britanie, Albania, Australia, China, Grecia, Indonezia, Malaysia, Orientul Mijlociu, Noua Zeelandă, Polonia, Japonia, Africa de Sud şi Franţa. Majoritatea telespectatorilor din acest ţări pot viziona meciul doar în sistem pay-per-view. Spre exemplu, în Australia, un telespectator trebuie să plătească aproape 30 de dolari australieni (aproximativ 100 de RON).

În România, deocamdată, nicio televiziune nu a achiziţionat drepturile de transmitere ale partidei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite