Bute: "În meciul cu Brinkley, viteza mea va face diferenţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Lucian Bute ese de părere că viteza va decide învingătorul diferenţa în meciul cu americanul Jesse Brinkley, programat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal.

"Nu mă influenţează faptul că lumea consideră că Brinkley va fi un adversar facil. Nu eu sunt cel care stabileşte clasamentul mondial. Brinkley şi-a câştigat statutul de aspirant numărul 2. El a câştigat dreptul de a boxa cu mine. Mi se pare normal să fiu favorit, din moment ce sunt campion. Brinkley este lent. Viteza şi explozia mea vor face diferenţa. Adversarul meu nu este cel mai talentat, dar munceşte foarte mult şi este într-o condiţie fizică excelentă", a spus Bute.

Antrenorul lui Bute, Stephan Larouche îl consider pe Jesse Brinkley este un pugilist curajos şi inteligent. "Lucian a făcut 115 runde de pregătire cu diverşi pugilişti. El s-a antrenat de două ori pe zi cu zâmbetul pe buze. Era mulţumit să sufere. Aşteaptă cu nerăbdare meciul de vineri noapte. Lucian vrea să demonstreze că este cel mai bun la categoria sa", a explicat Larouche.


Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

În aceeaşi gală, fostul campion al semigreilor (WBC), Adrian Diaconu, va boxa cu americanul de origine palestiniană Omar Sheika, iar Ion Ionuţ - Jo Jo Dan va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite