Bute e pregătit de luptă! "L-am pregătit ca şi cum ar juca meciul carierei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a mărturisit că l-a pregătit pe boxerul român ca pentru meciul carierei sale, înaintea întâlnirii cu americanul Jesse Brinkley, pentru titlul mondial.

"Încă o dată, cantonamentul din Florida s-a dovedit a fi benefic pentru pregătirea lui Lucian Bute şi am pregătit până la cel mai mic detaliu acest pas crucial pentru român. Nu avem voie să-l subestimăm pe Jesse Brinkley. S-au văzut foarte multe cazuri în care pugilistul mai valoros a fost învins de oponentul său mai slab cotat. Am pregătit acest meci ca şi cum ar fi cel mai important al carierei lui Bute, pentru că românul este foarte aproape de a ajunge în rândul pugiliştilor care au parte de cele mai puternice meciuri. Acest lucru se va întâmpla în urma unei victorii în faţa lui Jesse Brinkley", a spus Larouche.

Lucian Bute este pregătit să învingă şi prin KO, dar nu a făcut din asta un obiectiv. Chiar dacă nu este un boxer faimos, Brinkley are calităţile sale, iar printre cele mai importante se numără curajul său şi pregătirea fizică foarte bună. Chiar dacă Lucian a câştigat ultimele trei meciuri prin KO, nu acesta va fi principalul nostru obiectiv în acest meci", a precizat Larouche.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

În aceeaşi gală, fostul campion al semigreilor (WBC), Adrian Diaconu, va boxa cu americanul de origine palestiniană Omar Sheika, iar Ion Ionuţ - Jo Jo Dan va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite