Touchdown de România! Se va desemna prima campioană la fotbal american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucharest Warriors, campionii Romaniei (foto: warriors.ro)
Bucharest Warriors, campionii Romaniei (foto: warriors.ro)

Bucharest Warriors și Cluj Crusaders vor disputa primul Romanian Bowl, finala campionatului național de fotbal american. Partida va avea loc duminică, de la ora 11.00, pe stadionul de rugby Steaua, din cadrul complexului Ghencea și va fi transmisă în direct pe siteul www.warriors.ro.

Bucharest Warriors este prima echipă de fotbal american din România și nu a înregistrat până acum nicio înfrângere pe plan intern în timp ce Cluj Crusaders au un record de 2 victorii și o înfrângere în urma primului campionat național care a avut loc în luna noiembrie a acestui an. Clujenii au cea mai nouă echipă din peisajul fotbalului american din România, înființată în 2009, însă s-au dovedit una dintre cele mai puternice, participarea în finală fiind rodul unui progres remarcabil.

În deschidera finalei, cu începere de la ora 09.00 se vor desfășura semifinalele și finala unui turneu de Flag Football (non-contact) la care vor participa echipele Bucharest Red Warriors, Bucharest White Warriors, Scăieni Jaguars și Cluj Crusaders.

Romanian Bowl va fi urmărit de pe margine și de fostul portar al Stelei, Robinson Zapata, mare pasionat de fotbal american, precum și de baschetbaliștii Josh Jackson și Bogdan Popescu de la Steaua Turabo București.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite