Fenestela Braşov este obligată să învingă pe Steaua Rangers!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a treia partidă a semifinalei Ligii Naţionale de hochei, Fenestela Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 18.00, pe Patinoarul Olimpic din Parcul Tractorul, pe Steaua Rangers Bucureşti.

Echipa care-şi va adjudeca trei din cele cinci meciuri se va califica în finala competiţiei, acolo unde va întâlni pe Sport Club Miercurea Ciuc. După primele două partide dintre Steaua şi Fenestela, meciuri susţinute la Bucureşti, steliştii conduc cu 2-0 la general, învingând cu 4-3 şi 6-2 echipa de la poalele Tâmpei.

Braşovenii vor evolua astăzi cu o presiune în plus, întrucât au numai varianta victoriei dacă îşi doresc să ajungă în ultimul act al competiţiei. În contextul unui succes al Stelei, Fenestela se va lupta pentru medalia de bronz cu Progym Gheorgheni.

În caz contrar, cel de-al patrulea meci al semifinalei se va disputa duminică, la Braşov, de la ora 18.00. Gazdele vor beneficia în această seară de un real avantaj, întrucât cel mai bun hocheist al bucureştenilor, canadianul Cameron Severson, s-a accidentat la ultima confruntare directă şi va lipsi de pe gheaţă astăzi. De partea cealaltă, braşovenii nu au probleme de lot şi vor alinia cea mai bună formulă de echipă.

Suntem conştienţi că vom avea un meci extrem de dificil, dar noi chiar credem că ne putem califica în finală, deşi pornim cu un mare handicap. Steaua este o echipă valoroasă, dar în primul duel ne-au învins şi cu ajutorul arbitrilor.

Sper să repetăm evoluţia din prima partidă pe care am susţinut-o la Braşov şi să învingem din nou pe Steaua. Nu ne va fi uşor, dar vom lupta până la capăt", a declarat preşedintele formaţiei Fenestela 68 Braşov, Miklos Ervin.

Intrarea generală va costa 10 lei, iar copiii vor plăti numai 5 lei. Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite