Hochei: Fenestela Braşov a zdrobit pe Sportul Studenţesc VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul meci al Grupei A din Cupa României la hochei, SCM Corona Fenestela 68 Braşov a învins, aseară, la Patinoarul Olimpic, pe Sportul Studenţesc, scor 20-2, pe reprize 5-0, 8-1, 7-1.

Golurile braşovenilor au fost marcate de Zsolt (5), Kaupo (3), Nyerges (2), Adorjan, Lazko, Imecs, Kiricenko, Zsombor, Tamas, Baszilides, Szabolcs, Falloon şi Szilard.

Cu doar câteva minute înainte de finalul meciului, jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, spre deliciul celor câteva sute de spectatori prezenţi în tribune.

VEZI AICI MECIUL ÎN IMAGINI

În celălalt meci al grupei, Dunărea Galaţi a învins, acum câteva zile, pe Sportul, cu 12-2. Braşovenii sunt pe primul loc în grupă şi au nevoie de victorie la Galaţi, pe 21 ianuarie, pentru a se menţine în fruntea ierarhiei. În cazul în care vor fi liderii seriei, braşovenii vor evita, în semifinale, un duel cu Sport Club Miercurea Ciuc.

A fost un meci pe care trebuia să-l jucăm, nu am avut de ales. Pentru noi mai util era un antrenament în locul acestei partide. Vom avea un meci mult mai dificil la Galaţi.

Trebuie să câştigăm cu Dunărea, întrucât ne-am propus să câştigăm grupa", a declarat antrenorul braşovenilor, Laszlo Kovacs.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite