UPDATE: Cotele la pariuri pentru meciul Bute - Brinkley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Douăsprezece ore au mai rămas până la startul meciului în care gălăţeanul Lucian Bute îşi va apăra centrura de campion mondial la supermijlocie, versiunea IBF, în faţa americanului Jesse Brinkey. Ziariştii prezenţi la conferinţa de presă şi la cântarul oficial au remarcat faptul că rivalii nu s-au atacat în niciun fel, ci au schimbat chiar amabilităţi. Ceea ce i-au făcut să considere acest meci drept unul între doi gentl

Update 20.30: Cotele la pariuri la casele cele mai importante variaza in jurul următoarelor valori:
- Bute victorie: 1/9, Brinkley victorie: 8/1, egal: 28/1
- Bute victorie între reprizele 1-6: 5/4, între reprizele 7-12: 2/1, victorie la puncte: 3/1
- Brinkley victorie între reprizele 1-6: 18/1, între reprizele 7-12: 18/1, la puncte: 14/1

Update 20.00 Lucian Bute va intra în ring, ca de obicei, pe celebra melodie „Where the streets have no name" (Unde străzile nu au nume) a trupei irlandeze U2. Cântecul, lansat pe piaţă în luna august 1987, a fost cel de-al treilea single de pe albumul „The Joshua Tree", şi a devenit de-a lungul timpului unul dintre cele mai populare hituri ale celor patru irlandezi. Bono, solistul trupei, a scris versurile, drept răspuns la ideea preconcepută că este posibil să identifici religia, statutul social şi averea unui om în funcţie de strada pe care stă. Bono s-a raportat în principal la capitala Irlandei de Nord, Belfast, însă mesajul a fost adresat tuturor oraşelor mari din lume. Muzica îi aparţine chitaristului Edge, al cărui solo de chitară din debutul şi din finalul melodiei au transformat-o într-un dintre cele mai apreciate piese de concert din discografia trupei.

Cunoscut drept "Mister KO" - în 21 din cele 26 de meciuri disputate la profesionism boxerul român a câştigat înainte de limită -, Bute vrea să încheie rapid lupta cu rivalul său. De cealaltă parte, Brinkley a spus că şi el are două mâini, iar la fiecare câte cinci degete, ca si Bute. Deşi se află la sfârşit de carieră şi toţi canadienii spun că va fi "carne de tun" pentru gălăţean, americanul a insistat pe faptul că nu are ce pierde în acest meci, astfel că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi încununa cariera cu centura IBF.

În aceeaşi gală, Adrian Diaconu îşi va juca acum marea carte a carierei sale sportive. Dacă va pierde cu Omar Sheika, a spus că se va retrage. În cazul unui succes, în martie viitor el va avea un meci pentru centura mondială la categoria semigrea, în versiunea IBF. Nu trebuie uitat că "Rechinul" a fost campion mondial WBC, însă şi-a pierdut titlul, România neputându-i organiza o gală pentru a-şi apăra centura la el acasă!

image

În sfârşit, pentru Jo Jo Dan meciul cu argentinianul Andres Pablo Villafane  va fi unul "de etapă" - adversarul îi este accesibil -, în aşteptarea ascensiunii spre titlul mondial la categoria semimijlocie.

image

Conform organizatorilor, la gala de mâine dimineaţă vor asista circa 11.000 de spectatori, capacitatea sălii rămasă după amenajarea unei laturi ca podium de acces pentru Lucian Bute!

Meciurile nu sunt transmise de nicio televiziune din România. Ele pot fi urmărite la Radio România Actualităţi şi pe site-ul www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite