Ward vs. Froch, duelul oamenilor care îl evită pe Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carl Froch * Foto: Reuters
Carl Froch * Foto: Reuters

Finală a turneului Super Six, la supermijlocie, meciul dintre englezu Carl Froch şi americanul Andre Ward are loc, în sfârşit. Programat iniţial în 29 octombrie, el a fost amânat pentru că yankeul, neînvins în 24 de meciuri (13 dintre victoriile sale au fost obţinute înainte de limită), a suferit o accidentare - s-a rănit la ochiul drept la un antrenament, pe când schimba pumni cu un sparring-partner.

Cu 28 de succese în palmares, dintre care 20 prin KO, însă şi cu o înfrângere, Froch a fost nevoit să accepte amânarea disputei, considerând că cinci săptămâni îi sunt suficiente rivalului pentru a se reface. N-a fost pentru prima dată când turneul care a debutat în 2009 şi-a schimbat programul din cauza unor accidentări.

Programat la Atlantic City, în New Jersey, meciul dintre Andre Ward şi Carl Froch este cu atât mai important cu cât, dincolo de faptul că este finala Super Six, reprezintă şi o dispută de unificare a centurilor. Americanul deţine titlul mondial WBA, iar britanicul pe cel în versiunea WBC.

Cei doi rivali sunt potenţiali adversari ai lui Lucian Bute, românul declarând deseori că îşi doreşte să lupte la primăvară cu învingătorul din Super Six, tot pentru unificarea centurilor - el deţine titlul mondial în versiunea IBF. Ward şi Froch nu s-au arătat însă foarte încântaţi, preferând până acum să-l evite pe "Mister KO".

Meciul Ward - Froch se va disputa la noapte (ora 2.30 în România) şi va fi transmis de Digi Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite