"Superman" Stevenson îl provoacă la luptă pe Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adonis Stevenson (stânga) l-a învins pe Aaron Pryor * Foto: Reuters
Adonis Stevenson (stânga) l-a învins pe Aaron Pryor * Foto: Reuters

Pugilistul canadian de origine haitiană Adonis Stevenson, supranumit "Superman", l-a umilit pe americanul Aaron Pryor, învingându-l prin KO. El a declarat că ar vrea să boxeze în 2012 cu Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF.

În timpul meciului cu Pryor, Stevenson (16-1, 13 prin KO) l-a trimis la podea de patru ori pe yanke-ul, ultima oară la începutul reprizei a noua. El şi-a apărat astfel titlurile NABA şi NABO la supermjlocie, cucerindu-l pe cel Intercontinental IBF. Graţie acestui succes el se află printre pretendenţii la centurile în versiunile principale ale boxului profesionist.

Canadianul a declarat după meci: "În 2012, aş vrea să boxez cu Bute. Promotorul meu (n.r. - Yvon Michel) va fi cel care va organiza totul. Este datoria sa, eu o voi face pe a mea. Bute spune că nimeni nu vrea să îl înfrunte. El vorbeşte de Froch, de Kessler, dar eu îl provoc. În 2006, când mă pregăteam pentru Jocurile Commonwealth-ului (n.r. - unde a câştigat medalia de argint), l-am învins într-un meci de pregătire. Îl cunosc foarte bine şi ştiu cum boxează", a spus Stevenson, în vârstă de 34 de ani.

Potrivit La Tribune, Lucian Bute s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu fanii săi din oraşul canadian Sherbrooke. El le-a vorbit acestora despre perioada petrecută în România, după meciul cu Glen Johnson, precizând că nu a fost "o vacanţă". "Am avut multe solicitări, multe întâlniri. Am alergat tot timpul. Adevărata vacanţă este când revin aici", a menţionat pugilistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite