Diaconu a fost învins la puncte de "Campionul cu un braţ"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Diaconu (dreapta) n-a izbutit să-l doboare pe Jean Pascal
Adrian Diaconu (dreapta) n-a izbutit să-l doboare pe Jean Pascal

Ploieşteanul Adrian Diaconu nu a reuşit să recâştige centura de campion mondial la categoria semigrea în versiunea WBC. "Rechinul" a pierdut la puncte în această dimineaţă, în Centre Bell din Montreal, în faţa canadianului Jean Pascal, care a boxat nouă reprize resimţind dureri la umărul drept.

Strategia românului nu a fost cea mai bună. "Adrian a boxat mai rău decât a făcut-o în iunie, când Pascal i-a luat centura!". Aceasta a fost concluzia pe care a tras-o Rudel Obreja, preşedintele FR de Box, în studioul Televiziunii Române care a transmis meciul. O părere similară a avut şi Lucian Bute, care a regretat că al său compatriot nu a ştiut să profite de dificultatea în care s-a aflat Pascal.

De altfel, comentatorii canadieni ai întâlnirii au remarcat faptul că pugilistul originar din Haiti a dovedit mult curaj. Iar cei care au postat comentarii pe site-ul RDS.Ca au spus despre Pascal că este "Campionul cu un braţ".

Diferenţa dintre cei doi boxeri este exprimată şi mai bine de punctajul dat de cei trei arbitri judecători: 118-110, 117-111 şi 117-111. În timp ce în comentariul live făcut comentatorul RDS.Ca a fost şi mai categoric: 118-109.

Victorios în faţa lui Diaconu, Jean Pascal a reuşit să-şi apere pentru a doua oară centura mondială. Greu de spus acum ce va face în continuare românul. Sigur este că el va reveni în ţară săptămâna viitoare, alături de Lucian Bute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite