Pacquiao făcut KO de lacrimile mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manny Pacquiao (dreapta), un mare campion  p Foto: epa
Manny Pacquiao (dreapta), un mare campion p Foto: epa

Boxerul filipinez Manny Pacquiao s-ar putea retrage din activitate, la rugămintea mamei sale şi a familiei.

A rezistat în ring în faţa atâtor adversari într-o carieră strălucitoare. A cucerit titlurile mondiale la şapte categorii de greutate diferite. Dar a fost făcut KO de lacrimile mamei sale, care îl imploră în genunchi să se lase de box.

Manny Pacquiao se pare că este gata să cedeze şi să renunţe la cariera sportivă. „Boxez de la 12 ani. Acum am 31, astfel că mă gândesc din ce în ce mai serios la asta. Voi discuta cu familia mea", a declarat boxerul care va candida în acest an pentru un loc de parlamentar în ţara sa natală, Filipine.

„Mama plânge în genunchi rugându-mă să renunţ. E greu să rezist", a mai spus cel poreclit de fani Pacman.

Chiar dacă promotorii pun la cale un duel de vis pentru lumea boxului, între Pacquiao şi Floyd Mayweather jr., filipinezul consideră că nu are nevoie de o asemenea luptă. „Mi-a îndeplinit visele fără Floyd Mayweather în cariera mea. Nu am nevoie de el iar alţii au nevoie de mine", a mai spus Pacquaio.

Iniţial lupta trebuia să se desfăşoare la Las Vegas, la 18 martie, însă negocierile dintre cele două părţi au eşuat într-o primă fază. Se pare însă că promotorii nu au renunţat încă la ideea de a-i aduce în ring pe cei doi mari campioni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite