Manny Pacquiao luptă şi în politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacquiao este cunoscut ca lider şi în afara ringului
Pacquiao este cunoscut ca lider şi în afara ringului

Campionul mondial WBO la categoria semimijlocie, Manny Pacquiao, a anunţat, marţi, că va candida pentru un loc în Congresul Insulelor Filipine, ca reprezentant al provinciei Sarangani.

Manny Pacquaio (30 de ani) are deja lansat pe internet un clip prin care îşi anunţă principalele obiective şi sloganul candidaturii, care e "Shimbarea e acum!". În imaginile prezentate, pugilistul vorbeşte unui grup de oameni despre violenţe, iar la început este scris: "El a luptat împotriva liderilor corupţi".

Altfel, promotorul lui Pacquaio, Freddie Roach, a anunţat că viitorul adversar al filipinezului ar putea fi israelianul Yuri Foreman, cunoscut şi ca boxerul rabin, care la jumătatea lunii noiembrie a cucerit titlul mondial WBA.

Boxerul filipinez Manny Pacquaio l-a învins în noiembrie pe portoricanul Miguel Cotto prin KO tehnic în runda a 12-a şi a devenit astfel şi campion mondial la categoria semimijlocie, versiunea WBO. El este primul pugilist din istorie care a reuşit să cucerească şapte titluri mondiale la şapte categorii diferite de greutate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite