Lucian Bute şi „orgasmul boxului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională, în special cea din Canada şi din Statele Unite îl elogiază pe campionul român Lucian Bute după victoria zdrobitoare prin KO în faţa lui Edison Miranda, în urma căreia şi-a păstrat centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

„Lucian Bute a oferit orgasmul boxului" titrează Montreal Gazette. „Spre deosebire de canadieni, Lucian Bute ştie cum să termine un adversar care se clatină", scrie publicaţia amintită.

Mai citiţi:

Reportaj din satul lui Bute: „Pepenăria“ de boxeri

„Miranda l-a luat în derâdere pe Bute şi l-a provocat pe acesta să-i arate cea mai bună lovitură a sa. A primit exact ceea ce şi-a dorit", scriu şi cei de la USA Today.

„Bute este cu siguranţă cel mai bun boxer al categoriei care nu a fost invitat la Super Six", scrie espn.com

„Lucian Bute le-a transmis un mesaj clar celor de la HBO. Trebuie să fie acolo. Andre Ward, considerat unul dintre favoriţii de la Super Six a avut nevoie de 12 reprize pentru a trece de Miranda. Dincolo de bani, această victorie a lui Bute înseamnă glorie şi recunoaştere", explică jurnaliştii de la RDS din Canada.

„Bute stăpânul!" a fost titlul cronicii care a apărut imediat după meci pe site-ul Radio Canada. „Lucian Bute nu poate fi considerat altfel decât un mare campion", precizează cei de la Radio Canada.

„Bute l-a scos pe Miranda din lumina reflectoarelor", consideră jurnaliştii de la publicaţia americană Examiner. „După ce a păţit în faţa lui Bute, Miranda nu va mai fi binevenit în programele premium ale boxului HBO sau Showtime", anticipează americanii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite