Bute: "Vreau să boxez în România pe stadion"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Pugilistul român Lucian Bute a mărturisit că în contractul pe care l-a semnat cu canalul de televiziune Showtime a ţinut să pună o clauză care să-i permită să dispute un meci în România, în cazul în care acest lucru se va realiza.

"Am vorbit şi cu conducătorii de la Interbox şi am ţinut să pun în contractul cu Showtime o clauză care să-mi permită să boxez în România, în eventualitatea în care acest lucru va fi posibil. Mi-am asumat acest risc, pentru că îmi doresc foarte mult să boxez în România. Cei de la Showtime şi de la Interbox au acceptat această dorinţă a mea, iar acum rămâne ca domnul Obreja să se ocupe de acest eveniment. Eu sper în continuare să pot boxa în România cu centura pe masă. De această dată nu vom mai merge pe promisiuni, nu vom mai aştepta. Dacă nu se va realiza nimic, voi boxa la Montreal sau la Quebec. Ştiu că Sala Polivalentă este destul de mică, iar dacă meciul s-ar disputa pe un stadion ar fi foarte bine. Foarte mulţi români îşi doresc să mă vadă", a spus Bute.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a afirmat că înţelegerea cu Showtime este avantajoasă atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar: "Vineri, la Las Vegas, am fost invitat de postul de televiziune Showtime şi am semnat un contract pentru următoarele trei meciuri ale mele, cu opţiune pentru al patrulea. Cei de la Showtime îi au sub contract pe cei mai în formă pugilişti de la categoria mea şi toată lumea cunoaşte turneul Super Six. Când eram sub contract cu HBO, nu prea puteam să boxez cu aceşti sportivi, pentru că aveau contract cu Showtime. Acesta era şi unul dintre obiectivele mele, să ajung să boxez cu învingătorul de la Super Six, iar acest lucru sper să se întâmple spre sfârşitul anului viitor"

Lucian Bute a mai declarat că anul viitor lista pugiliştilor puternici pe care îi poate întâlni este mult mai mare: "Sunt mai mulţi adversari pe care îi pot avea anul viitor, sunt cei doi din Germania, Robert Stieglitz, Arthur Abraham, americanul Kelly Pavlik, jamaicanul Glen Johnson, care a învins vineri prin KO. De asemenea, este camerunezul Sakio Bika, pe care l-am învins acum vreo trei ani de zile, însă de atunci el a câştigat fiecare meci. Sunt mai mulţi pe listă, pentru că cei de la Showtime au foarte mulţi pugilişti de valoare sub contract".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite