Lucian Bute ar putea boxa cu Danny Green în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform spuselor lui Jean Bedard, şeful Interboxe, principalul favorit în a disputa următorul meci împotriva lui Lucian Bute este pugilistul de categorie semigrea Danny Green, în cazul în care acesta va fi dispus să slăbească pentru a ajunge la greutatea românului, adică 80 de kilograme. În cazul în care nu va accepta lupta, următorul pugilist pe listă este Joe Calzaghe.

"Pentru că ultimile ştiri despre Super Six ne-au schimbat planurile, ne-am văzut nevoiţi să trecem de la categoria mijlocie la cea semigrea mai curând decât ne aşteptam, pentru că finala Super Six va avea loc aproape sigur în 2012. Lucian Bute îl va întâlni în viitorul apropiat pe campionul de la categoria semi-grea, Jean Pascal, cu toate că acesta va lupta în decembrie cu Bernard Hopkins şi la începutul anului viitor pe fostul campion la categoria semigrea Chad Dawson.

Astfel, anul viitor, caregoria semigrea va fi extrem de ocupată pentru că românul Lucian Bute nu se teme de nimeni şi este gata să lupte împotriva oricărui adversar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite