VIDEO: Drama unui fost campion mondial, subiect de documentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boxerul american Rocky Lockridge, 51 de ani, fost campion mondial la categoria uşoară, a fost protagonistul unui cutremurător documentar despre consumul de droguri.

Lockridge este de 15 ani dependent de droguri uşoare, iar de 10 ani trăieşte pe străzi şi în adăposturile pentru oamenii străzilor, după ce a avut o carieră strălucitoare. Rocky a devenit celebru în 1984 atunci când l-a făcut KO în numai 94 de secunde pe campionul mondial WBA la categoria uşoară Roger Mayweather, unchiul lui Floyd Mayweather.

Ajuns pe culmile gloriei, căsătorit cu iubita sa din liceu, cu care a avut doi băieţi, Lockridge a început să consume droguri uşoare. După ce şi-a pierdut în 1988 titlul mondial, cariera, dar şi viaţa, au luat o turnură dramatică şi Lockridge a ajuns să cerşească pe străzi pentru a-şi putea cumpăra droguri şi alcool, fiind părăsit de soţia şi de copiii săi.

Documentarul face parte din seria „Intervention", care prezintă cazuri reale ale dependenţilor de droguri în încercarea de a reveni pe calea cea bună. Potrivit realizatorilor fostul campion mondial a reuşit să se ţină departe de droguri şi alcool din noiembrie 2009, şi trăieşte acum în Louisiana.

Vezi aici cutremurătorul documentar (Atenţie conţine imagini explicite):

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite