Pacquiao a câştigat în faţa a 50.000 de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manny Pacquiao
Manny Pacquiao

Filipinezul l-a dominat pe Joshua Clottey, obţinând al 51-lea succes din cariera de profesionist. Disputa în care s-a pus în luptă titlul WBO la mijlocie (welter) a fost organizată la Miami, pe stadionul echipei de fotbal american Cowboys.

Filipinezul a dedicat succesul prin care şi-a apărat centura WBO, la categoria "welter", compatrioţilor săi. Manny Pacquiao a fost declarat câştigător de cei trei arbitri judecători: 120-108, 119-109 şi 119-109. El a dominat disputa cu Joshua Clottey (Ghana), dominând cu autoritate - doi pumni l-au pus în mare dificultate pe pretendentul la titlul mondial, în repriza a patra. "Nu a fost un adversar prea uşor. A rezistat bine deşi a încasat câteva lovituri. A pus accent pe defensivă. A încercat să supravieţuiască, iar atunci când îşi propune asta un boxer este greu de învins", a declarat Pacquiao, care a obţinut a 51-a victorie din carieră, dintre care 28 au fost înainte de limită.

În vârstă de 31 de ani el se va consacra în continuare şi politicii, urmând a participa la alegerile generale din luna mai. Asiaticul n-a renunţat la meciul cu americanul Floyd Mayweather, care a fost anulat după o dispută legată de modul în care urma a fi efectuat controlul antidoping. "Eu vreau această luptă pentru că toată lumea o aşteaptă", a declarat Pacquiao.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite