Lucian Bute: "Azi am fost un Ferrari, nu un Mercedes tamponat, cum spuneau unii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neînvins în cele 25 de meciuri disputate la profesionişti, câştigător de o manieră rară la un asemenea nivel al meciului cu Librado Andrade, Lucian Bute a venit fericit şi destins la întâlnirea cu ziariştii.

Pentru Lucian Bute conferinţele de presă sunt o plăcere. Mereu volubil, mereu amabil şi mereu cu zâmbetul pe buze, Lucică al nostru găseşte mereu puterea de a face o glumă. Chiar dacă abia aşteaptă să ajungă la masaj, chiar dacă abia aşteaptă să se relaxeze după un meci extrem de tensionat, aşa cum a fost cel câştigat în faţa lui Librado Andrade.

Chiar dacă s-a impus în doar patru reprize şi, din afara ringului, totul a părut destul de simplu pentru el, Lucian ştie că adevărul este altul. „Mi-am respectat planul tactic, am lovit bine şi puternic. Astfel am putut să îmi fac meciul mai uşor şi să înving înainte de limită. Sunt foarte fericit, pentru că am demonstrat cine este adevăratul campion al categoriei", a spus Bute.

El a recunoscut că a rămas impresionat de modestia şi de respectul pe care i l-a arătat Andrade. „Nu am văzut mulţi oameni ca el. Am fost impresionat de Librado şi vă spun cu mîna pe inimă că îl socotesc un prieten pe viaţă".
Evident, Lucian nu putea trece cu vedere atacurile antrenorului mexicanului, cel care, sper deosebire de elevul său, a făcut multe declaraţii războinice înaintea partidei. „Am demonstrat tuturor că astăzi am fost un Ferrari, nicidecum un Mercedes tamponat, aşa cum mă caracterizase înaintea meciului tehnicianul lui Andrade. Mă bucur că am demonstrat cine este adevăratul campion şi vă multumesc tuturor că aţi fost alături de mine", a încheiat Bute.

Vezi mai jos declaraţiile lui Andrade, care a plâns la conferinţa de presă:

"Bute m-a readus cu picioarele pe pământ"

Vezi aici desfăşurarea partidei, aşa cum a fost ea trăită la momentul respectiv

Lucian Bute şi-a apărat centura mondială! L-a învins în patru reprize, prin KO, pe Andrade!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite