Lucian Bute va avea un ceas personalizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute a primit un ceas de 5.000 de dolari
Lucian Bute a primit un ceas de 5.000 de dolari

Aflat în ultimele zile ale vacanţei din România, campionul mondial la box profesionist Lucian Bute a avut, ieri, parte de o surpriză. A aflat că în curând un ceas de lux îi va purta numele!

Performanţele extraordinare obţinute de Lucian Bute în ringul profesionist nu au rămas fără ecou şi fără urmări. Una dintre cele mai fericite s-a pertrecut astăzi, când pugilistul nostru a primit din partea unuia dintre cei mai mari fani ai lui, Cristian Ioniţă, patronul firmei de bijuterii Micri Gold, un ceas în valoare de aproximativ 5.000 de dolari, marca "Mille Miglia Grand Turismo XL". Mai mult, „Mister KO" a aflat că în viitorul apropiat respectiva firmă va scoate pe piaţă o linie personalizată de ceasuri de lux „Lucian Bute".

CITIŢI ŞI:  VIDEO/Lucian Bute: Amintiri din copilărie

În ceea ce priveşte viitorul său pugilistic, Bute, care mâine va pleca spre Canada, nu ştie sigur decât că îşi va pune din nou centura în joc pe 17 aprilie, într-o gală ce va avea loc, cel mai probabil, la Montreal. Singurele necunoscute sunt numele adversarului şi bursa meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite