ESPN anunță că Bute va boxa cu Peter Quillin sau Dimitri Pirog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În condițiile în care Kelly Pavlik a anunțat că nu va mai lupta cu Lucian Bute, în noiembrie, specialiștii boxului de peste Ocean fac speculații legate de viitorul adversar al campionului român. ESPN a lansat două nume: Peter Quillin sau Dimitri Pirog. Canadienii se îndoiesc, spunând că aceștia sunt prea slabi.

Peter Quillin este un pugilist american, de 28 de ani, care are un palmares imaculat: 25 de meciuri, tot atâtea victorii, dintre care 19 înainte de limită.  Dimitri Pirog este un rus de 31 de ani, care a disputat 18 partide victorioase ca profesionist – în 14 a câștigat prin KO.

Canadienii spun despre yankeu că a înfruntat numai adversari mai modești în ultima vreme, printre ei figurând Jesse Brinkley și Martin Desjardins. Rusul, în schimb, va boxa cu Ghenadi Martirosian, în 25 septembrie. Ceea ce înseamnă că nu va putea reveni în ring în noiembrie, la scurt timp după disputa sa.  

Din acest motiv, presa din Canada consideră că Glen Johnson pare a fi candidatul cel mai potrivit pentru Bute, mai cu seamă că fostul campion mondial este interesat de un asemenea meci.

În ceea ce-l privește pe Kelly Pavlik, acesta și-a anulat meciul cu Darryl Cunningham, care urma să se dispute sâmbătă, la Youngstown, în Ohio, pentru că a fost nemulțumit de oferta financiară primită pentru disputa cu... Lucian Bute. El ar fi aflat că InterBox i-ar fi dat 3,5 milioane de dolari lui Mikkel Kessler pentru a-l înfrunta pe român, în timp ce lui i s-a propus doar 1,1 milioane... Jean Bedard, președintele lui InterBox, a intervenit imediat, spunând că lui Pavlik i s-a făcut o ofertă financiară superioară celei a danezului.

Cunoscut pentru firea sa rebelă – recent, și-a bătut fratele, iar în ultimii ani a avut mereu probleme cu alcoolul -, fostul dublu campion nu s-a lăsat și a declarat în site-ul Boxingscene.com că a fost tratat ca o marionetă și că era gata să accepte milionul de dolari pentru a se bate cu Bute. În SUA, nu în Canada, fiindcă acolo singurul mod de a-l învinge pe român este să-l faci să părăsească ringul pe o targă... Pavlik a mai spus că nu are nevoie de bani și că nu va ezita să spună adio boxului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite