Mikkel Kessler pariază pe Johnson în disputa cu Lucian Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mikkel Kessler
Mikkel Kessler

Fără îndoială, lumea boxului nu este una a prieteniilor între sportivi. Nici nu ar putea fi de vreme ce pugiliștii își ”cară” pumni unii altora. Provovat în mai multe rânduri de Lucian Bute, danezul Mikkel Kessler a refuzat mereu confruntarea. Iar acum declară că Glen Johnson va câștiga în fața românului.

Boxerul danez a declarat pe site-ul Lionheart Boxing că nu va paria un sfanț pe cel socotit favorit în disputa din 5 noiembrie. ”Toată lumea crede că Bute va câștiga ușor, însă eu pariez pe Johnson. Este foarte dificil să boxezi cu ea. Se închide bine și e foarte greu să-l atingi cu o lovitură puternică. Pumnii săi sunt foarte periculoși. Cred că-l va doborî pe Bute”, a spus cel care va boxa în aceeași zi, dar la Copenhaga, cu germanul Robert Stieglitz.

Reprezentanții lui Interbox au declarat recent că i-au făcut o a doua ofertă lui Kessler, mult mai atractivă din punct de vedere financiar decât prima, însă acesta a refuzat să boxeze cu Lucian Bute. Născut în 1 martie 1979, în capitala Danemarcei, acesta a devenit campion mondial WBA la supermijlocie în 12 noiembrie 2004, iar apoi și WBC în 14 octombrie 2006. Pe prima centură a deținut-o în două perioade (2004-2007, 2008-2009), ca de altfel și pe cealaltă (2006-2007, 2010). În cariera de boxer profesionist, el a obținut 44 de victorii (33 prin KO) și a pierdut de două ori. Kessler nu a luptat niciodată cu Johnson.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite