BOX: "Mercedesul" Bute se bate cu "camionul" Andrade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute şi Librado Andrade, cei doi pugilişti care se vor înfrunta sâmbătă seară (duminică dimineaţă în România) pentru centura super-mijlociilor în versiunea IBF, s-au aflat, în urmă cu miercuri seară (la prânz, în Canada), din nou faţă în faţă.

De data aceasta la conferinţa de presă oficială, susţinută la hotelul Hilton, din Quebec, oraşul în care gălăţeanul nostru îşi va apăra pentru a patra oară centura cu diamante.

Pentru a pune la punct lucrurile încă de la început, antrenorul lui Bute, Stephane Larouche, a atacat din prima: „Dacă îmi permiteţi o comparaţie, peste două zile vom avea parte de o confruntare între un camion şi un Mercedes. Andrade este camionul, iar Lucian - Mercedesul. Iar aici se va face diferenţa. Mai ales că, pentru ca un camion să meargă bine, are nevoie de un şofer bun", a declarat Larouche, care l-a atacat astfel subtil pe antrenorul lui Andrade. Acesta declarase, ieri, plin de el. că „în prima confruntare, Librado a arătat prea mult respect campionului. Nu vorbim de o competiţie de patinaj artistic, este un meci de box. Nu vreau doar un KO, vreau ca Librado să-i facă rău, să-l pedepsească, să-l bată măr, să-l pulverizeze".

La rândul său, Lucian s-a arătat stăpân pe el şi dornic să şteargă orice dubiu cu privire la adevăratul campion al categoriei: „Sunt gata de luptă, sunt pregătit să mă bat până la capăt şi mă veţi vedea sâmbătă în cea mai bună formă a mea. Vreau să şterg orice dubiu în privinţa celui mai bun şi sunt convins că voi reuşi acest lucru", a declarat campionul nostru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite