Jesse Brinkley declară că îl va bate pe Lucian Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa canadiană, în special aceea care apare la Montreal, a prezentat declaraţiile lui Jesse Brinkley, viitorul adversar al lui Lucian Bute. Americanul susţine sus şi tare că va coborî victorios din ring, în gala care va avea loc în 15 octombrie, la Montreal.

"Dacă ar fi să ne luăm după Jesse Brinkley, Lucian Bute îi va ceda centura IBF a campionului lumii la supermijlocie. Americanul (35 victorii şi 5 eecuri, 22 prin K.O.) nu e lipsit de încredere pentru această înfruntarea contra unui pugilist care prezintă o fişă impecabilă de 26 victorii în tot atâtea meciuri, dintre care 21 înainte de limită", scrie Eric Leblanc, pe site-ul rds.ca.

Devenit challenger al gălăţeanului după ce l-a învins pe compatriotul său, Curtis Stevens, în ianuarie, Brinkley speră să subestimat: "Am urmărit înregistrări video cu Bute şi ştiu exact cum se comportă în ring. Este eficient, însă poate fi el de calibrul lui Andre Ward, Andre Dirrell, Carl Froch sau Arthur Abraham? Rămâne de văzut. Am atât de mult de câştigat la Montreal, în timp de Bute are atât de mult de pierdut... Mai este nevoie să vă spun că în ziua meciului toată presiunea va fi pe umerii lui Bute, nu pe ai mei?", a menţionat Brinkley.

Adrian Diaconu va lupta cu Omar Sheika la Centre Bell

În aceeaşi gală, pugilistul român Adrian Diaconu îi va face revenirea în ring. Românul îl va întâlni pe Omar Sheika. Pentru Diaconu această dispută este cea dintâi după cele două înfrîngeri suferite în faţa lui Jean Pascal. Românul are 26 de meciuri la profesionişti, dintre care a câştigat 15 înainte de limită şi a pierdut două.

Sheika are 30 de meciuri în palmares, în 21 dintre ele obţinând victoria prin KO. El a suferit nouă înfrângeri. Omar a mai boxat în două rânduri la Centre Bell, cu Stephane Ouellet (aprilie 2011) şi cu Eric Lucas (septembrie 2002). În ambele meciuri pugilistul în vârstă de 33 de ani a fost declarat învingător.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite