Jo Jo Dan se bate cu "Nepotul lui Pele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ionuţ va boxa în 10 aprilie, la Rapid, cu Andre Marcos Do Nascimento. Acesta nu are nicio legătură de rudenie cu fotbalistul brazilian, doar numele de familie fiind acelaşi. Episodul 5 din seria galelor de box profesionist "Invincibilii" îi va aduce în ring, alături de Jo Jo Dan, pe Viorel Simion, Bogdan Dinu, Vasile Popovici şi Lucian Bot.

Miza o reprezintă titlul WBC Continental Americas, la categoria superuşoară, iar protagonişti vor fi Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (25 de victorii, dintre care 13 prin KO), şi Andre Marcos Do Nascimento (15 victorii / 11 prin KO), puglist poreclit "Nepotul lui Pele" datorită faptului că poartă acelaşi nume de familie ca starul fotbalului brazilian. Disputa ţine capul de afiş al Galei "Invincibilii 5", programată în 10 aprilie, la Bucureşti.

În cazul unei victorii, Rudel Obreja, preşedintele FR de Box, are planuri mari. "Anul acesta intenţionăm să organizăm trei gale. Jo Jo Dan este pe primul loc la WBC. Sper să se menţină acolo şi după meciul cu Do Nascimento, despre care aş vrea să cred că nu este la fel de bun în ring cum era Pele pe terenul de fotbal. Vrem ca la vară sau la toamnă să organizăm în România un meci eliminatoriu în urma căruia Jo Jo să devină challenger", a declarat Obreja, ieri, într-o conferinţă de presă.

Ion Ionuţ va sosi la Bucureşti în 1 aprilie, urmând a se antrena la sala din Complexul Dinamo. Cântarul oficial va avea loc la Merkur Casino, organizator al galei alături de King Promotion. În aceeaşi reuniune vor încrucişa mănuşile alţi patru boxeri români: Viorel Simion (categoria pană), cu Victor Hugo Cardoso (Paraguay), pentru titlul WBC Mediterranean, precum şi pugiliştii de "grea" Bogdan Dinu (4 victorii din care 2 prin KO), Vasile Popovici (debutant) şi Lucian Bot (13 / 5), care îi vor avea ca adersari pe lituanienii Remigijus Ziausys, Igoris Borucha şi Pavels Dologovs.    
Gala "Invincibilii 5" este programat în 10 aprilie, în sala Rapid din Bucureşti, cu începere de la ora 20.30. Accesul spectatorilor este gratis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite